Η εταιρεία THE UNIFORM COMPANY δραστηριοποιείται στο λιανικό και χονδρικό εμπόριο ένδυσης και υπόδησης από το 2005 έως και σήμερα, με έδρα το Ηράκλειο Κρήτης.  Όλα αυτά τα χρόνια συνεργαζόμαστε επιτυχώς με μεγάλους οίκους της παγκόσμιας αγοράς που αφορούν την επαγγελματική ένδυση, υπόδηση και Μέσων Ατομικής Προστασίας, ώστε να φθάνει σ’ εσάς ένα άριστο προϊόν. Ενδεικτικά αναφέρουμε: Portwest, Velilla, Sol’s, Crocs, SFC, Skechers, Giasco, Base, Lafont, Giblor’s, Kai, Tojiro κ.α.

Ψάχνουμε για εσάς τους ειδικούς στο σχεδιασμό καινοτομιών στο χώρο της προστασίας των εργαζομένων και συνεργαζόμαστε μόνο μ’ εκείνους που χρησιμοποιούν άριστα υλικά και υψηλή τεχνολογία.

Με την πάροδο των ετών, συνειδητοποιήσαμε πως υπήρχε η ανάγκη για ειδικές κατασκευές, προσαρμοσμένες στην ιδιαιτερότητα της εργασίας του κάθε πελάτη μας, οπότε κι αναπτυχθήκαμε και σ’ αυτόν τον τομέα.

Στήνοντας δικό μας  βιοτεχνικό εργαστήρι κατασκευής  ρούχου και συνεργαζόμενοι με βιοτεχνικές εταιρείες φασόν σε Ελλάδα κι εξωτερικό, καταφέρνουμε ν’ ανταποκριθούμε στην κάθε ανάγκη που προκύπτει για μία ειδική κατασκευή η οποία καλύπτει τις προδιαγραφές που ο πελάτης μας ορίζει.

Η Εταιρία
Η Εταιρία
Η Εταιρία
Η Εταιρία

Σκοπός μας είναι να παρέχουμε πιστοποιημένα προϊόντα στους πελάτες μας, σύμφωνα με τους κανόνες που θέτει κάθε φορά η Ευρωπαϊκή Ένωση.

Προτεραιότητά μας είναι η σχέση ποιότητας – τιμής.

Επιθυμία μας, η ανάγκη σας για προστασία κι ομοιομορφία στην εργασία σας, να αποτελεί ευχαρίστηση κι όχι εξαναγκασμό.

Πλήρως εξοπλισμένη βιοτεχνική μονάδα κατασκευής  ρούχου

Μηχανήματα απεικόνισης λογοτύπου

Κεντητικές μηχανές TAJIMA, νέας τεχνολογίας, για κέντημα σε ύφασμα αλλά και σε έτοιμο ρούχο ή καπέλο

Εκτυπωτική μηχανή για ψηφιακή εκτύπωση σε υλικά θερμομεταφοράς, και σημαιόπανα

Σταμπωτικές μηχανές (πρέσες) για  στάμπες σε ρούχα

Η εταιρεία μας έχει έδρα το Ηράκλειο και στεγάζεται σε νέο χώρο που βρίσκεται στη Λεωφόρο 62 Μαρτύρων 161 απ’ όπου εξυπηρετείται και η λιανική.

Διατηρεί δύο αποθηκευτικούς  χώρους στο Ηράκλειο κι ένα εργαστήριο κατασκευής.

Η εταιρεία μας επενδύει πολύ στους ανθρώπους της και τις ικανότητές τους, κι έτσι καταφέρνει να διατηρεί ένα service υψηλών προδιαγραφών και να επιτυγχάνει την εμπιστοσύνη του εκάστοτε πελάτη της.

foo

Επιλέξτε τμήματα