Στη The Uniform Company η πολιτική μας είναι να παραδίδουμε τις παραγγελίες το συντομότερο δυνατόν. Έτσι, αν η παραγγελία σας πραγματοποιηθεί μέχρι τις 12 η ώρα το μεσημέρι κατά τη διάρκεια οποιασδήποτε εργάσιμης ημέρας, θα επεξεργαστεί από εμάς την ίδια ημέρα εφόσον αφορά ετοιμοπαράδοτα προϊόντα. Οι παραγγελίες πέραν αυτής της ώρας επεξεργάζονται την ακριβώς επόμενη εργάσιμη ημέρα. Πιο συγκεκριμένα:

Κρήτη & Αττική: 1-2 εργάσιμες ημέρες
Υπόλοιπες Περιοχές: 2-4 εργάσιμες ημέρες

Σε περίπτωση που βρίσκεστε σε απομακρυσμένη περιοχή σας ενημερώνουμε τηλεφωνικά ή με email για τον χρόνο παράδοσης. Σας ενημερώνουμε ότι στην πιθανότητα εξάντλησης αποθεμάτων, η αποστολή της παραγγελίας σας μπορεί να χρειαστεί κάποιον επιπλέον χρόνο, τον οποίο θα σας γνωστοποιήσουμε τηλεφωνικώς ή μέσω e-mail.

Η παραλαβή των παραγγελιών από το κατάστημά μας γίνεται δωρεάν και χωρίς καμία απολύτως επιβάρυνση, ανεξάρτητα από το ύψος της παραγγελίας σας. Η The Uniform Company ακολουθεί στρατηγική χαμηλού κόστους σε όλα τα προϊόντα και τις υπηρεσίες της κατά συνέπεια έχει πετύχει προνομιακές τιμές στα μεταφορικά, ενώ από ένα ποσό και πάνω η παραγγελία φτάνει σε εσάς εντελώς δωρεάν. Λεπτομερέστερα:

  • Για παραγγελίες αξίας 80€ και άνω, τα μεταφορικά και το κόστος αντικαταβολής είναι δωρεάν, διαφορετικά το κόστος των μεταφορικών ανέρχεται στα 3€ και το κόστος της αντικαταβολής στα 2€.
foo

Επιλέξτε τμήματα