Αλλαγές προϊόντων

Αν αγοράσετε κάποιο προϊόν και δεν σας ταιριάζει 100% σε νούμερο ή σε μέγεθος δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Εμείς θα αναλάβουμε να το αντικαταστήσουμε δωρεάν. Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα που παραλάβετε να βρίσκονται στην κατάσταση που σας στάλθηκαν στην αρχική παραγγελία χωρίς να έχουν υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

Αλλαγές εντός του φυσικού μας καταστήματος πραγματοποιούνται Δευτέρα με Παρασκευή 09:00 – 17:00.

*Οι αλλαγές γίνονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή της παραγγελίας.
*Τα έξοδα αποστολής της πρώτης αλλαγής είναι δωρεάν. Σε περίπτωση επιπλέον αλλαγών στην ίδια παραγγελία το κόστος αλλαγής επιβαρύνει τον πελάτη.
*Απαραίτητη προϋπόθεση είναι τα προϊόντα να επιστραφούν με την απόδειξη τους και στην κατάσταση που παραλήφθηκαν χωρίς να έχουν υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά.

Επιστροφές προϊόντων

H The Uniform Company φροντίζει η ποιότητα των προϊόντων της να είναι εγγυημένη και αυτό ξεκινάει από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας και διαπερνά όλη τη λειτουργία της εταιρείας μας. Αν παρόλα αυτά φτάσει στα χέρια σας ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία με e-mail στο shop@theuniformcompany.gr όλο το 24ωρο ή τηλεφωνικά στα 2810 252585 6995303030 κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Αναφέρετε στους συνεργάτες μας το όνομα σας, την ημερομηνία παραγγελίας και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν.

*Απαραίτητη προϋπόθεση είναι το προϊόν να επιστραφεί με την απόδειξη του και στην κατάσταση που το παραλήφθηκε χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται αυθημερόν με δύο τρόπους εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας και το όνομα σας.
Οι τρόποι ακύρωσης είναι οι εξής:
• Με e-mail στο shop@theuniformcompany.gr
• Τηλεφωνικά στα 2810 252585 / 6995303030

foo

Επιλέξτε τμήματα