Επιστροφές προϊόντων

H The Uniform Company φροντίζει η ποιότητα των προϊόντων της να είναι εγγυημένη και αυτό ξεκινάει από τη συνεργασία μας με τους προμηθευτές μας και διαπερνά όλη τη λειτουργία της εταιρείας μας. Αν παρόλα αυτά φτάσει στα χέρια σας ένα ελαττωματικό προϊόν μπορείτε να επικοινωνήσετε με την εταιρεία με e-mail στο [email protected]theuniformcompany.gr όλο το 24ωρο ή τηλεφωνικά στα 2810 252585 6995303030 κατά τις εργάσιμες ώρες και μέρες, εντός 15 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Αναφέρετε στους συνεργάτες μας το όνομα σας, την ημερομηνία παραγγελίας και το πρόβλημα που παρουσιάστηκε και εκείνοι είναι πάντα στη διάθεση σας να σας βοηθήσουν.

*Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να επιστραφεί με την απόδειξη του και στην κατάσταση που το παραλήφθηκε χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά.

Αλλαγές προϊόντων

Αν αγοράσετε κάποιο προϊόν και δεν σας ταιριάζει 100% σε νούμερο ή σε μέγεθος δεν χρειάζεται να ανησυχείτε. Εμείς θα αναλάβουμε να το αντικαταστήσουμε δωρεάν. Το επιστρέφετε με την courier που το παραλάβατε και χρέωση δική μας. Όταν το λάβουμε και εφόσον βρίσκεται στην κατάσταση που σας είχε σταλεί χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά θα σας αποστείλουμε το καινούργιο προϊόν που επιθυμείτε. Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες λεπτομέρειες.

*Οι αλλαγές γίνονται εντός 15 ημερών από την παραλαβή του προϊόντος.
*Απαραίτητη προϋπόθεση το προϊόν να επιστραφεί με την απόδειξη του και στην κατάσταση που το παραλήφθηκε χωρίς να έχει υποστεί καμιά μεταποίηση ή φθορά.

Ακυρώσεις παραγγελιών

Ακύρωση παραγγελίας γίνεται αυθημερόν με δύο τρόπους εφόσον έχει ολοκληρωθεί η ηλεκτρονική παραγγελία αλλά δεν έχει αποσταλεί ακόμα το προϊόν. Και στις δύο περιπτώσεις θα χρειαστεί να αναφέρετε τον κωδικό της παραγγελίας και το όνομα σας.
Οι τρόποι είναι:
• Με e-mail στο [email protected]theuniformcompany.gr
• Τηλεφωνικά στα 2810 252585 / 6995303030

foo

Επιλέξτε τμήματα